Известие

Collapse
No announcement yet.

Моята история или защо избрах GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kosi427
    здрасти и от мене,честито за колата Тази синя гтв си я бях харесал на горубляне бях отишал да я купувам,и накарах човека да я запали оказа се че колата не ще да пали,мъкнаха кабели 3 коли изредиха да дават ток и пак не успяха.от другата страна на улицата имаше едно зелено гтв и аз тръгнах да го разгледам него,в момента в който пресякох улицата,човека ми се обади да се върна бил успял да я запали Върнах се и му казах че искам да я закарам на сервиз да я погледнат,той каза че нямало проблем на горубляне имало много сервизи,а аз исках при бобо,като разбра че искам да я карам там ми отказа! на капака липсват 2 болта,и от страни на блока има заварка-АКО ГОВОРИМЕ ЗА СЪЩАТА КОЛА ДЕ
    Да, мисля че говорим за същата кола! Зад нея имаше зеленикав Spider за 9600. Как мога да се свържа с Бобо? И другаде из форума мернах впечатления за него, като да е един от най-отворените майстори на Алфи.

Предварителни благодарности!
    Сребрин

Comment

Колега не се коси! Видях, че си ми писал.. там за тенекеджия... имам един майстор разбира се, не взима дебело, ама като гледам откога е тва дет си се интересувал, вярвам си се оправил досега. По-долу се заформи интересна тема за 18-ки джанти, ако не си доволен дай да обменим малко опит, аз имам 16-ки оригинал, както казва колегата Proper "ще я качвам на 18-ки", не знам как ще я карам по улиците, ще я раздрънкам здраво! Иначе и аз живея до трета поликлиника, трябва да се напипаме, аз имам и качествен майстор дет пипа добре.. Оффф полудях вече с тая кола, а имам и още 2 да подържам, а и на бащата колата, така помагам... Виж остави някъв телефон, моя горе го има, а и на Skypee - glavnia търсиш , включен е винаги... Е, доскоро!
      Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
      Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
      Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

Working...
      X